Viena mėgstamiausių kelionės krypčių – Egiptas

Lietuviams egzotinės kelionės yra žymiai patrauklesnės, nei kad vykti į tas šalis, kur kultūra, maistas ar oras yra panašūs. Mus kur kas labiau traukia tokios šalys, kur dažnai šviečia saulė, beveik visus metus yra vasariški orai, kultūra ar maistas skiriasi nuo mums įprastos kasdienybės. Todėl tai yra vienos iš pagrindinių priežasčių, kodėl renkamės tokias egzotiškas šalis. Tad vienas iš pačių populiariausių maršrutų, kuriuos renkasi lietuviai yra Egiptas. Kodėl tokia šalis yra itin populiari, norime papasakoti šiame straipsnyje.

Patrauklios kainos

Galima teigti, kad pigios kelionės į egiptą yra tikrai įmanoma ir palyginus su kitomis šalimis, kainos gali skirtis. Tad tai yra svarus argumentas, kodėl šis kraštas yra toks pamėgtas lietuvių. Labai dažnai Egiptas yra pirmoji kelionė, į kurią skrendame, tad jis palieka neišdildomus įspūdžius ir visada norisi dar kartą sugrįžti čia pat. Puiku yra ir tai, kad renkantis tokias keliones, dažniausiai yra pagalvojama apie viską, tad jums papildomai rūpintis nieko nereikia. Tai yra į kelionės kainą yra įskaičiuojami lėktuvo bilietai, pervežimas iš oro uosto į viešbutį, maitinimas ir pats viešbutis. Renkantis viską atskirai, tikrai patiems gautųsi kur kas brangiau, todėl visada verta naudotis kelionių agentūrų pasiūlymais, nes ten pateikiamos pačios geriausios kainos, kurias galima atrasti.

Daug skirtumų tarp Lietuvos ir Egipto

Apie tai užsiminėme šiek tiek anksčiau, bet dar kartą norime pabrėžti, kad Egiptas labai skiriasi nuo Lietuvos beveik visose srityse, todėl tai gali būti viena iš priežasčių, kodėl jis yra toks stiprus traukos centras. Juk tikrai ne kiekvieną dieną galėsime pajodinėti su kupranugariais, pamatyti dykumas ar pasaulio stebuklą – piramides. Todėl šią šalį verta pamatyti bent jau kartą gyvenime ir garantuojame, kad ji bus įsimintina. Aišku, nuvykus ten vos savaitei laiko visko, kas yra rekomenduojama pamatyti ar aplankyti gali nepavykti, tad visas pramogas ar ekskursijas reikėtų susidaryti iš anksto, kad nuvykus ten nebūtų blaškymosi ir žinotumėte, ką veiksite kiekvieną dieną.

Kokias atostogas rinktis – poilsines ar aktyvias?

Kadangi kiekvienas keliones renkasi individualiai, todėl kiekvienas pagal savo galimybes ar lūkesčius gali pasirinkti, kokių atostogų nori. Puiku yra tai, kad kelionės į egiptą gali būti skirtingos, tai yra aktyvios ir pasyvios, tam tikrais atvejais atostogas galite rinktis įvairias. Taip bus kur kas įdomiau, galėsite kartu ir pamatyti dar nematytų vaizdų, bet ir paatostogauti atsipalaiduodami ir tiesiog gulėdami paplūdimyje arba prie baseino

Related Posts