Ką svarbu žinoti, norint pasirinkti tinkamą nakvynės vietą Nidoje?

Atostogaujant norisi, kad viskas būtų kaip įmanoma patogiau, komfortabiliau, kad būtų įmanoma pailsėti, pabėgti nuo kasdienybės. Jeigu mėgstate atostogauti Lietuvoje, tikriausiai dažniausios atostogos, kurias pasirenkate yra pajūris. Dažniausiai renkamės kelis miestus, tai yra Palangą, Šventąją arba Nidą. Pastaroji yra itin populiari, todėl šiame straipsnyje norime jums papasakoti šiek tiek daugiau apie nakvynės pasirinkimą šiame mieste, ką kiekvienas turėtų žinoti.

Kokie yra jūsų poreikiai?

Renkantis nakvynę Nidoje, labai svarbu atkreipti dėmesį į savo poreikius, nes šioje vietoje apgyvendinimo pasirinkimas yra labai platus, todėl net ir pats išrankiausias galės pasirinkti tai, ko nori. Jeigu norite gerai praleisti laiką su keliais draugais, verta atsižvelgti į didesnio ploto apgyvendinimo vietą. Tikriausiai vienas iš patogiausių variantų yra namo nuoma. Per atostogas tikrai ne visi nori gaminti, todėl jeigu ir jūs esate iš tokių, verta rinktis tokią vietą, kurioje maistas bus pagamintas arba nusiteikti tam, kad reikės eiti valgyti į kavines ar restoranus.

Neapsiribokite vien tik vasaros sezonu

Verta prisiminti ir tai, kad nakvyne nidoje gali būti ne tik vasaros sezonu. Daugelis mano, kad būtent per tris vasaros mėnesius Nidoje yra geriausias laikas, tad ir daugelis važiuoja tokiu laiku. Tačiau reikia nepamiršti, kad ten laikas gali būti praleidžiamas puikiai, kai yra vėlyvas pavasaris arba ankstyvas ruduo. Tada žmonių bus mažiau, laisviau galėsite daug ką pamatyti, nereikės laukti eilėse restoranuose ir nakvynės kainos bus kur kas mažesnės, nei pačiame vasaros įkarštyje.

Biudžetas

Nuoma Nidoje gali nemažai atsiremti ir į galimą sau leisti biudžetą. Kaip ir minėjome šiek tiek anksčiau, čia pasirinkimas yra gana didelis, tad ir kainos gali skirtis akivaizdžiai. Aišku, pačio prasčiausio varianto nereikėtų rinktis, tačiau jeigu negalite leisti sau pačio geriausio varianto, visada verta orientuotis į vidutinę kainą. Už tokią sumą tikrai galima atrasti neblogą variantą, kuris atitiks tiek jūsų lūkesčius, tiek ir kainą. Be to, verta žinoti ir tai, kad kuo anksčiau ieškosite nakvynės, tuo galėsite rasti žemesnes kainas.

Vieta

Dar vienas svarbus kriterijus, kurį reikėtų žinoti iš anksto yra vieta, kurioje norite nuomotis būstą. Jeigu norite ramesnės vietos, tada verta rinktis tokias vietas, kurios nėra prie jūros arba centre, nes tokios vietos susilaukia daugiausia populiarumo ir ten yra didžiausios masės žmonių. O jeigu norite būti miesto šurmulyje, kur vyksta veiksmas, tada verta rinktis populiaresnes vietas.

Related Posts